Gewichtsconsulent !

Nadat ik klaar was met mijn obese avontuur was ik er al gauw overuit dat ik, naast het werken met kinderen gewichtsconsulent wilde worden! Ik heb me een  jaar geleden ervoor ingeschreven en ben de stof me nu eigen aan het maken. Gelukkig is de opleiding gewichtsconsulent niet een waarbij je verplicht binnen een bepaalde tijd je toetsen moet maken enzo. Ook mag je zonder diploma mensen begeleiden. Dit maakt (ivm de burnout) de druk lager, waardoor ik rustig aan kan kijken wat me op mijn tijd lukt.

Ik kan niet wachten om als gewichtsconsulent aan het werk te gaan! Aan de ene kant vind ik het onwijs spannend, omdat ik zoveel wil doorgeven wat ik geleerd heb, uit ervaring, en de theorie erbij wil laten aansluiten, maar ook merk dat mijn bagage maakt dat ik het niet altijd overal mee eens ben. Gelukkig maakt dit niet uit, en kan ik helemaal mijn eigen werkwijze van maken!

Het blijft byzonder om verder te durven kijken dan wat de dag vandaag brengt.

Heerlijk om naar nieuwe dingen uit te mogen zien!!

Liefs, Katelijn

25 reacties op Gewichtsconsulent !

Geef een reactie