Update

Afgelopen donderdag ben ik samen met Angeli, Danny, Natascha, Elly en natuurlijk Alexander naar de obesitaskliniek geweest. We hebben gewogen, gepraat hoe het met ons gaat en ook nog even ontspannen bijgekletst en gelachen onder het genot van een heerlijk broodje 🙂

En hoe gaat het nu? Wat betreft gewicht gaat het redelijk, k wil niet te optimistisch klinken, want de paar kilo`s die ik na obese ben aangekomen zitten me best dwars tussen mn oren wat overigens een lastige plek is om gewicht te dragen! Bizar dat de 80 kilo die ik meer gewogen heb me minder dwars zaten dan nu deze paar kilo`s…

Ik wil trots op mezelf zijn en blijven om wat ik kwijt ben, maar merk ook dat ik kritischer ben dan ooit! Voor nu is het belangrijkste dat ik ruim een half jaar eetbui vrij ben! De dieëtist van de obesitaskliniek beschreef een eetbui als een situatie waarin je in 1x makkelijk kan eten wat je normaal op een dag eet, en vol verbazing besefte ik me toen dat het makkelijk langer dan een half jaar geleden was dat dit gebeurd was. Iets om gigantisch trots op te zijn! Dat ik stabiel ben in gewicht, ookal is dit wat zwaarder dan bij mijn finale, en geen eetbuien meer heb laat me beseffen dat ik veel trotser op mezelf mag zijn dan ik vaak ben.

Mijn werk gaat ook langzaam aan beter. Ik moet wel zeggen dat het veel langzamer gaat dat ik verwacht had, en als ik te veel hooi op mijn vork neem merk ik dit meteen. Ik geniet steeds meer van de lieve kids en collega`s en ik zei laatst tegen Alex (op een zaterdag) dat ik baalde dat ik niet naar mijn werk kon die dag! Zegt genoeg denk ik hahaha.
In de trein naar m`n werk (ik reis van Dordrecht naar Amsterdam) heb ik heerlijk de tijd om studiemateriaal te lezen en hoop gauw zelf ook mensen te kunnen gaan begeleiden om gezond en verantwoord te eten!

Lieve groetjes uit Dordrecht!

25 reacties op Update

Geef een reactie