Dromen najagen…

Een jaar geleden begon mijn ‘slanke’ leven… De tijd vliegt voorbij! Dit jaar was een jaar waarin in veel nieuwe dingen heb mogen leren en ontdekken over mezelf en over het leven.

De grootste vragen waren ‘wie ben ik’, en ‘wat wil ik’… het klinkt zo simpel, en vaak leef je je leven zonder hier echt bij stil te staan. Doordat ik een burn out kreeg, vlak na de finale van obese, moest ik hier wel bij stil staan. Ik werkte al jaren ‘automatisch’ in de kinderopvang. Wat ik leuk vond, maar mijn opleiding tot pastoraal werker (een christelijke maatschappelijk werker) geeft ook aan dat ik meer wilde. Ik heb altijd de droom gehad om mensen verder te helpen met hun leven. Helaas heb ik de opleiding niet af kunnen maken, maar mijn droom om anderen te helpen, kan ik als gewichtsconsulent wel waarmaken!

En met succes! Ik geniet met volle teugen van de prachtige mensen die ik tegen kom tijdens mijn werk. De verhalen, de ervaringen en de strijd die zo herkenbaar is. Je hoeft er niet alleen voor te staan! Ik heb honderden mails en brieven gehad van mensen die met eet-buien worstelen, ongelofelijk! Aan de ene kant fijn om te weten dat ik er al die jaren niet alleen voor stond, en aan de andere kant voel ik me zo machteloos. Het liefst zou ik mijn ontdekkingsreis waardoor ik nu eet-bui-vrij ben als een pil op de markt brengen, hup pil erin en klaar! Maar helaas werkt het niet zo. Er is meer nodig dan alleen online begeleiding… Er rommelt dan ook van alles aan ideeën om in de toekomst hier een andere vorm aan te geven. Ook wil ik zo graag meer mensen de kans geven om gezond gewicht kwijt te raken, en hierover kom ik gauw terug!

Genoeg om me de komende tijd mee bezig te houden! Ik duik verder de schuur in, om deze eens goed uit te mesten 🙂 Tot gauw!!

24 reacties op Dromen najagen…

Geef een reactie