Lauwwarme sperziebonensalade

Lauwwarme sperziebonensalade
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Ingredients
  1. 400 gram sperziebonen
  2. 3 el olijfolie
  3. 1 el limoensap
  4. 1 teen knoflook
  5. 2 el fijngesneden bieslook
  6. 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  7. Peper en zout
  8. Aardappelpuree 300 gram bereid
  9. 2 ongepaneerde schnitzels
Instructions
  1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 10 minuten beetgaar.
  2. Maak een vinaigrette van de olijfolie en limoensap door langzaamaan de olijfolie bij het limoensap te gieten, zodoende dat de olijfolie als het ware oplost in de limoensap. Doe er een fijngeknepen teentje knoflook door, wat fijngesneden bieslook, peper en zout naar smaak.
  3. Bereid de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en bak de schnitzels mooi goud bruin (kruiden naar smaak).
  4. Roer de vinaigrette door de bonen en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Notes
  1. 510 kcal per portie.
  2. Eiwit:40 gram, kh:32 gram, vet:23 gram
Katelijn Scholte http://www.low-k.nl/