ervaringen clienten

 


 

Twee jaar geleden heeft Katelijn me een aantal maanden  persoonlijk begeleid . Voor mij kwam het op het ideale moment. Mijn jongste zoon ging naar de basisschool, en ik had alle ruimte om mezelf hierin te ontwikkelen.
Door wekelijks bij haar te komen wegen en mijn verhaal kwijt te kunnen, heb ik blijvend mijn leefstijl om kunnen gooien!Het was zo fijn om geen slanke den voor me te hebben die me terecht wees, maar iemand die weet hoe het werkt en je begrijpt! Nu twee jaar later, ben ik nog altijd blij met de stap die ik gemaakt heb! En niet alleen ik, maar 32 kilo lichter kan ik ook veel actiever met mijn kinderen zijn!

Daisy


 
Met veel plezier heb ik de combinatie van de online cursus  gezond afvallen  en maandmenu`s gevolgd.
Wat een verademing!!
Wat ik ondertussen goed in mijn oren heb geknoopt is om regelmatig eten met niet te lange tussenpozen en te ONTBIJTEN! Dit doe ik sinds een maand consequent en ben daardoor nu 6 kilo kwijt! Ik ben toen dus gestopt met prodimed (shakes) en begonnen met “gewoon”eten. Het verbaast me dat ik gewoon tussendoor wat lekkers kan eten en toch afval! Voor mij de perfecte manier om je leefstijl positief te veranderen en gezonder te leven!

Madelein


 

“Een tijdje terug ben ik begonnen met de cursus  gezond afvallen  ik tijdens de cursus 3 kilo afgevallen, nog lang niet genoeg maar het is een stap. Na al die jaren gaan de cijfers eindelijk naar beneden. De cursus heeft echt mijn ogen geopend wat betreft voeding, een realistische kijk op wat voeding met je doet en waarvoor voeding echt dient. Verder kwam ik erachter dat in tegenstelling tot alle dieten die ik al heb gedaan ik zelf de keus heb wat ik eet en dat er genoeg gezonde lekkere varianten zijn. Ik heb het gevoel dat ik weer meer controle over mijn eigen eetpatroon krijg en niet meer van eet moment naar eet moment leef.

Deborah


 

“Ik ben sinds ik de cursus gezond afvallen gevolgd heb, ruim 10 kg kwijt.
Door de cursus te volgen, heb ik mijzelf weer een normaal eetpatroon aangeleerd.
Hier ben ik erg blij mee, want het voelt dan niet als een dieet, maar meer als een aangepaste gewoonte / leefstijl.”

Stefanie


 

“Na 8 weken de maandmenu`s van Katelijn Scholte te volgen is er nu 13 kg af. Het gaat geweldig! Het mooiste is nog dat ook mijn psoriasis meer dan redelijk onder controle is. Ik ben nog nooit zo “schoon” geweest zonder mezelf iedere dag 2x in te smeren.”

Cate


 

“Iedereen die twijfelt over de cursus gezond afvallen van low-k gewoon doen!!!!!
Het heeft mij erg geholpen om weer gezond (en genoeg) te gaan eten!
leuke online cursus met heerlijke recepten! en goed bruikbare tips voor het afvallen!
Katelijn haar positiviteit werkte voor mij ook erg goed! bij dipjes motiveert ze je om door te gaan! 

Low-k  is geen crash dieet maar een levensstijl die goed vol te houden is!!”

groet Hilda

 


“Ik heb de cursus gezond afvallen van Katelijn gevolgd omdat ik al enkele maandjes bezig was om wat kg kwijt te geraken. Maar bleef al enige tijd hangen op een zelfde gewicht. Ik hoef jullie niet te vertellen hoe frustrerend dit is. Vooral als je van je zelf weet dat je echt goed je best doet. Anders hou je jezelf voor de gek. Door deze gemakkelijk te volgen cursus te doen kwam ik er achter dat ik toch echt te weinig at. Durfde dit eigenlijk niet in de praktijk uit te voeren, bang om aan te komen. Ben het toch gaan doen en inderdaad de eerste week kwam ik aan maar de weken daarna ging de wijzer van de weegschaal toch echt naar beneden! Ben nog steeds erg blij met mijn resultaat.”

Groetjes een heel tevreden persoontje.

 


 

“Na de geboorte van mijn dochter raakte ik mijn zwangerschapskilo`s niet kwijt. Toen mijn jongste dochter 3 werd heb ik me aangemeld voor de persoonlijke begeleiding.  Ik ben nu 8 weken verder en ben bijna 10 kilo kwijt! Ik was bang dat ik apart zou moeten koken voor mezelf, maar mijn gezin eet gewoon met mij mee, wat het erg makkelijk maakt! Dankzij de uitleg van Katelijn over gezond eten kan ik nu zelf deze nieuwe leefstijl doorzetten, zonder het gevoel te hebben dat ik op dieet ben!!”

Maartje