Over mij

Mijn naam is Katelijn Scholte. Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht. Op mijn zwaarst woog ik 180 kilo. Van de diĆ«ten die ik geprobeerd heb, ontdekte ik al snel dat dit geen blijvende oplossing was. Ik hield het nooit lang vol, en zo snel als de kilo`s eraf gingen, kwamen ze er weer aan. Omdat ik regelmatig last van eetbuien had, leek het alsof het eten de baas over mij was, in plaats van andersom.

In 2010 heb ik mij opgegeven voor het tv programma obese. Onvoorstelbaar maar waar, ik werd uitgekozen als een van de 6 deelnemers! Samen met Alexander, Danny, Elly, Natascha en Angeli zijn wij het avontuur van ons leven aangegaan. En met succes!

Het is een grote ontdekkingstocht geweest, waarin ik zoveel heb geleerd over voeding, beweging maar vooral ook over mezelf. Mijn leven is opnieuw begonnen! Op dit moment is mijn gewicht drie jaar stabiel, ik leer luisteren naar mijzelf waardoor de eetbuien niet mijn leven meer beheersen, en ben sinds augustus 2012 met veel plezier en succes gewichtsconsulent. Veel mensen heb ik geholpen om enkele tot tientallen kilo`s kwijt te raken. Het zo fijn om door te kunnen geven wat ik geleerd heb, en te zien dat een nieuw begin voor veel meer mensen is weggelegd!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor een eenmalige voedingsanalyse of online voedingsbegeleiding!

 

Katelijn Juni 2008

Naast gewichtsconsulent ben ik mama en in 2018 officieel begonnen als gastouder in Dordrecht. Wil jij een veilige, vertrouwde plek voor jouw kostbaarste bezit? Neem dan een kijkje! 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

 

Hieronder kunt u een keuze maken waarvoor u zich wilt aanmelden:

Voedingsadvies Dordrecht

e-cursus Gezond Afvallen

Maandplanning

Persoonlijke begeleiding online

Eenmalig Voedingsadvies

 

Aanvullende gegevens (optioneel)