Persoonlijke begeleiding (online)

Wil jij persoonlijk online begeleid worden in het aanleren van een gezond eetpatroon? 

Tijdens je begeleiding krijg je van mij op een op maat gemaakt menu. Hierin leg ik de nadruk op het nuttigen voedingsmiddelen die vol belangrijke gezonde voedingswaarden zitten. Doordat je echt eten binnen krijgt, zul je niet snel honger krijgen. Naast de menu`s krijg je een uitgebalanceerd voedingsadvies, en belangrijke informatie om eigen te maken hoe je op een ontspannen manier gewicht kwijt kunt raken.

Persoonlijke begeleiding bied jou de mogelijkheid, geheel aangepast aan jouw persoonlijke leefstijl/gezinssituatie gezond te eten en hierbij af te vallen. 

Gewichtsbegeleiding bij Low-K is geen crash dieet, geen tijdelijke manier om even snel gewicht kwijt te raken. Ik wil je leren, zoals ik tijdens Obese geleerd heb, om op een ontspannen manier je eetpatroon zo te veranderen dat dit blijvend gewichtsverlies als gevolg heeft.

Persoonlijke begeleiding is voeding aangepast aan jouw voorkeur. Eet je vegetarisch, allergisch voor zuivel of tomaten, dan pas ik de menu`s hierop aan.
Heb je weinig tijd om te koken of is je kookkunst nog niet zo ontwikkeld, hier wordt bij de persoonlijke begeleiding rekening mee gehouden!  

Online persoonlijke begeleiding is 149 euro per maand.

Een maand begeleiding:

– Coaching om je door moeilijke momenten heen te helpen

– Persoonlijk voedingsadvies voor gewichtsverlies

– Wekelijks contact via skype/ telefoon of video opname

– Evaluaties

– Informatie

 

Meld je nu aan voor persoonlijke begeleiding!